ProLact Slim - пробиотик за отслабване

ProLact Slim

ProLact Slim е нисколактозна суха пробиотична функционална хранителна добавка за нормален метаболизъм, намляване на глада и увеличаване на чувството на ситост, получена от краве мляко, чрез млечно-кисела ферментация и лиофилизация. ПроЛакт Слим е концентрирана форма на традиционното българско кисело мляко. Полезните бактерии са с максимална устойчивост и преживяемост при съхранение, дори и на стайна температура. След разтваряне и преминаване през стомашно-чревния тракт, полезните бактерии постигат максимална бионаличност и силен пробиотичен ефект. Съдържащите се в папаятa ензими, спомагат за контрол на теглото.

Начин на употреба

Продуктът се разтваря във вода, прясно мляко, кисело мляко или друга течност с температура не по-висока от 50 °С до желаната гъстота. Консумира се без допълнителна топлинна обработка за запазване на пробиотичните щамове. Може да се консумира и директно в сух вид. Препоръчителна дневна доза 5 мерителни лъжички (10 гр) преди храна. Няма органичения във времето за приемане.

Показания

  1. Пробиотика и плодовете спомагат за нормалния метаболизъм;
  2. Намалява глада и увеличава чувството на ситост;
  3. Плодовите ензими спомагат за нормалното разграждане на мазнините;
  4. Спомага за запазването на красива и гладка кожа.
  5. Задоволява белтъчния глад;
  6. Ефективно разгражда мазнините.

ProLact Slim е пробиотична храна и не са установени противопоказания и странични ефекти. Допълнително обогатен с лиофилизирани плодове от грейпфрут и пъпеш, които в комбинация с пробиотика достигат по-лесно и по-бързо до клетките на организма, като допълнително спомагат за изгарянето на мазнините и поддържане на нормално телесно тегло.

Средно съдържание в 10 гр. сух продукт

Вода 0,4g
Общ белтък 3,0g
Мазнини 0,5g
Въглехидрати 6 g, вкл естествени фирби: 4 g;
Пектин 0,1g
Енергийна стойност 56 KCal
Калций 110mg
Калий 150mg
Фосфор 95mg
Желязо 1,4mg
Магнезий 22mg
Лиофилизирани плодове: папая, грейпфрут и пъпеш, както и естествените микроелементи и витамини на млякото (мед, цинк, витамин А, витамин В1, витамин В2, витамин D, витамин С и др.)

В 10 гр. сух продукт се съдържат над 5 млрд. активни и латентни живи клетки на Lactobacillus Bulgaricus произвеждащи биологично активни вещества и следните аминокиселини: Cystine, Isoleucine, Leucine, Methionine, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Tyrosine, Valine, Alanine, Arginine, Aspartic Acid, Glumatic Acid, Glicine, Histidine, Hydr. Proline, Proline, Serine, Lisinoalanine.

Не съдържа консерванти и генноманипулирани микроорганизми.

Препоръчва се за деца и възрастни над 1 година.